Αγαπητοί φίλοι,συνεργάτες για την άμεση ενημέρωσή μας και την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα του Εξωραϊστικού Συλλόγου,εκτός των άλλων,να καθιερώσουμε και τη χρήση του διαδικτύου. Να γράφουμε τις προτάσεις,τα σχόλια και τυχόν παρατηρήσεις-διορθώσεις, ώστε συλλογικά με δημοκρατία και διαφάνεια να συνεχίζουμε,με συμμετοχή,να υλοποιούμε τις πρωτότυπες και καινοτόμες δράσεις του Συλλόγου μας,με συνεργασίες για το καλό του τόπου και της κοινωνίας.Η κοινωνική προσφορά είναι και δική μας ιδιαίτερη ικανοποίηση.......!!!      

Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης
http://exoraistikos-tsaritsanis.gr                                       Τσαριτσάνη, 27-08-2019

exoraist.tsaritsanis@gmail.com                                             

 Πληροφορίες.:Θάνος Βαθράκης Τηλ.6974083557                                                                 

thanos.vathrakis @gmail.com

Δελτίο τύπου

   ΘΕΜΑ:4os Ορειβατικός αγώνας Τσαριτσάνης-Ολύμπου 7 & 8/9/2019

Τρέχουμε και περπατάμε στα μονοπάτια του δάσους Τσαριτσάνης,στους πρόποδες του μυθικού Ολύμπου,απολαμβάνουμε τις ομορφιές της φύσης,γνωρίζουμε τα βότανα και τα άγρια χόρτα,μαθαίνουμε την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου μας

Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης,  σας ενημερώνει για τις καινοτόμες δράσεις του, που συνοπτικά είναι: 1) Η διάσωση και διάδοση των παραδοσιακών, φυσικών σπόρων, 2) Η συντήρηση και διάνοιξη των ορειβατικών μονοπατιών για πεζοπορίες, ορειβατικούς αγώνες, και γνωριμία με τα βότανα, τα άγρια χόρτα και τα μανιτάρια και 3) Η ανάδειξη και προβολή της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Τσαριτσάνης (Πύργοι, κρυψάνες –λαγούμια,Ακρόπολη Όρθης κ.α,).

Ο 4ο Ορειβατικός Αγώνας  που γίνεται το Σάββατο 7 και  την Κυριακή,  8-9 -2019 στην Τσαριτσάνη χρειάζεται και τη  δική σας  στήριξη και ενεργή συμμετοχή  σαν εθελοντές,  για την καλύτερη δυνατή οργάνωση όλων των εκδηλώσεων

Οι δράσεις του αγώνα  γίνονται με τη στήριξη και τη συνεργασία,της Περιφέρειας Θεσσαλίας,του Δήμου Ελασσόνας,του Συμβουλίου Κοινότητας Τσαρτσάνης,του Δασαρχείου Ελασσόνας,του  Κ.Π.Ε.(Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  Κισσάβου-Ελασσόνας) ,τοπικών συλλόγων,Συλλόγου Γυναικών,Ιππικού Ομίλου, άλλων Εθελοντικών Ομάδων  καθώς και επαγγελματιών και ατόμων για την καλύτερη δυνατή  επιτυχία τους και την προβολή του τόπου μας.

Ο 4ος Ορειβατικός αγώνας Τσαριτσάνης περιλαμβάνει τις εξής δραστηριότητες

  1. Ορεινό αγώνα 21χμ
  2. Αγώνα «Segia Trail» 8 χμ
  3. Πεζοπορίες 4,5 χλμ και 1,5 χμ
  4. Κρυόβρυση Fun Run  1 χμ (Σάββατο 7-9-19 και ώρα 7μ.μ.) για παιδιά

 

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

Και η Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Ορειβατικού αγώνα

 

  • ΧΑΡΤΗΣ
  • ΔΡΟΜΟΙ
  • ΤΣΟΥΚΑ

ΧΑΡΤΗΣ

ΔΡΟΜΟΙ

ΤΣΟΥΚΑ
Copyright  ©   2018     ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Εξωραϊστικός  Σύλλογος Τσαριτσάνης

 

Μετά τις  εκλογές στις 04-02 2018  στις οποίες συμμετείχαν και ψήφισαν 133 μέλη και φίλοι του συλλόγου, το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα στις 06-02-2018 ως εξής:

 

Βαθράκης Θάνος            Πρόεδρος- Συντονιστής

Τάσκας   Στέφανος          Αντιπρόεδρος

Χατζηαυγέρη Ειρήνη       Γενική Γραμματέας

Μανουλιάς Θανάσης       Ταμίας

Πλατίκας Μιχάλης          Έφορος Υλικών

Αδαμούλα  Βάσω            Μέλος

Πάσχος  Αντώνης            Μέλος

 

Ε.Ε.

Βουλγαρούλης Θόδωρος

Γουναράς  Δημήτρης    

Κηπουρός Γιάννης