Αγαπητοί φίλοι,συνεργάτες για την άμεση ενημέρωσή μας και την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα του Εξωραϊστικού Συλλόγου,εκτός των άλλων,να καθιερώσουμε και τη χρήση του διαδικτύου. Να γράφουμε τις προτάσεις,τα σχόλια και τυχόν παρατηρήσεις-διορθώσεις, ώστε συλλογικά με δημοκρατία και διαφάνεια να συνεχίζουμε,με συμμετοχή,να υλοποιούμε τις πρωτότυπες και καινοτόμες δράσεις του Συλλόγου μας,με συνεργασίες για το καλό του τόπου και της κοινωνίας.Η κοινωνική προσφορά είναι και δική μας ιδιαίτερη ικανοποίηση.......!!!      

Κοινωνική ευαισθησία και πραγματική Αλληλεγγύη…υπάρχει ακόμα!!!

Είναι σημαντικό να δείχνουμε έμπρακτα την Αλληλεγγύη μας σε όσους συνανθρώπους,έχουν δυσκολίες,ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές μέρες.

Σήμερα,μέλη του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης παρέλαβαν τρεις δωροεπιταγές,προσφορά, από τον Όμιλο Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης για την αγορά τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης που θα διαθέσει ο Εξωραϊστικός Σύλλογος στους συνανθρώπους-συμπολίτες μας ,που έχουν τις περισσότερες ανάγκες,με αξιοκρατικά κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια πάντα με σεβασμό και αξιοπρέπεια,δια μέσου του Κοινωνικού Παντοπωλείου, της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Δήμου Ελασσόνας!!!

  • ΧΑΡΤΗΣ
  • ΔΡΟΜΟΙ
  • ΤΣΟΥΚΑ

ΧΑΡΤΗΣ

ΔΡΟΜΟΙ

ΤΣΟΥΚΑ
Copyright  ©   2018     ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Εξωραϊστικός  Σύλλογος Τσαριτσάνης

 

Μετά τις  εκλογές στις 04-02 2018  στις οποίες συμμετείχαν και ψήφισαν 133 μέλη και φίλοι του συλλόγου, το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα στις 06-02-2018 ως εξής:

 

Βαθράκης Θάνος            Πρόεδρος- Συντονιστής

Τάσκας   Στέφανος          Αντιπρόεδρος

Χατζηαυγέρη Ειρήνη       Γενική Γραμματέας

Μανουλιάς Θανάσης       Ταμίας

Πλατίκας Μιχάλης          Έφορος Υλικών

Αδαμούλα  Βάσω            Μέλος

Πάσχος  Αντώνης            Μέλος

 

Ε.Ε.

Βουλγαρούλης Θόδωρος

Γουναράς  Δημήτρης    

Κηπουρός Γιάννης