Αγαπητοί φίλοι,συνεργάτες για την άμεση ενημέρωσή μας και την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα του Εξωραϊστικού Συλλόγου,εκτός των άλλων,να καθιερώσουμε και τη χρήση του διαδικτύου. Να γράφουμε τις προτάσεις,τα σχόλια και τυχόν παρατηρήσεις-διορθώσεις, ώστε συλλογικά με δημοκρατία και διαφάνεια να συνεχίζουμε,με συμμετοχή,να υλοποιούμε τις πρωτότυπες και καινοτόμες δράσεις του Συλλόγου μας,με συνεργασίες για το καλό του τόπου και της κοινωνίας.Η κοινωνική προσφορά είναι και δική μας ιδιαίτερη ικανοποίηση.......!!!      

Εξερευνώντας τη φύση στο δάσος Τσαριτσάνης

Περπατάμε,παρατηρούμε,ανακαλύπτουμε και μαζεύουμε

τους καρπούς της μάνας γης,στο δάσος Τσαριτσάνης.

Ξεκινάμε με το παιχνίδι για παιδιά

Το κυνήγι του κρυμμένου καρπού .

Τα παιδιά συμμετέχουν κατά ομάδες π.χ. (Τα σκιουράκια-Οι χελώνες-Οι λαγοί-Τα πουλιά κ.α.) και εξερευνώντας τη φύση στο δάσος μαζεύουν όσους μπορούν περισσότερους καρπούς.

Στο καταφύγιο σε όλα τα παιδιά θα δοθούν δώρα –έπαινοι για τη συμμετοχή τους και θα γίνει η βράβευση της ομάδας εξερεύνησης με τις περισσότερες επιτυχίες.

Υπενθυμίζουμε ότι,το καλύτερο είναι να φοράμε αθλητικά ρούχα ,παπούτσια βουνού και να έχουμε μαζί μας,ένα τουλάχιστον μπουκάλι με νερό και φυσικά την καλή-θετική διάθεση και ενέργεια.

  • ΧΑΡΤΗΣ
  • ΔΡΟΜΟΙ
  • ΤΣΟΥΚΑ

ΧΑΡΤΗΣ

ΔΡΟΜΟΙ

ΤΣΟΥΚΑ
Copyright  ©   2018     ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Εξωραϊστικός  Σύλλογος Τσαριτσάνης

 

Μετά τις  εκλογές στις 04-02 2018  στις οποίες συμμετείχαν και ψήφισαν 133 μέλη και φίλοι του συλλόγου, το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα στις 06-02-2018 ως εξής:

 

Βαθράκης Θάνος            Πρόεδρος- Συντονιστής

Τάσκας   Στέφανος          Αντιπρόεδρος

Χατζηαυγέρη Ειρήνη       Γενική Γραμματέας

Μανουλιάς Θανάσης       Ταμίας

Πλατίκας Μιχάλης          Έφορος Υλικών

Αδαμούλα  Βάσω            Μέλος

Πάσχος  Αντώνης            Μέλος

 

Ε.Ε.

Βουλγαρούλης Θόδωρος

Γουναράς  Δημήτρης    

Κηπουρός Γιάννης