Αγαπητοί φίλοι,συνεργάτες για την άμεση ενημέρωσή μας και την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα του Εξωραϊστικού Συλλόγου,εκτός των άλλων,να καθιερώσουμε και τη χρήση του διαδικτύου. Να γράφουμε τις προτάσεις,τα σχόλια και τυχόν παρατηρήσεις-διορθώσεις, ώστε συλλογικά με δημοκρατία και διαφάνεια να συνεχίζουμε,με συμμετοχή,να υλοποιούμε τις πρωτότυπες και καινοτόμες δράσεις του Συλλόγου μας,με συνεργασίες για το καλό του τόπου και της κοινωνίας.Η κοινωνική προσφορά είναι και δική μας ιδιαίτερη ικανοποίηση.......!!!      

Ο ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 _01_2020
Η ΕΡΤ1 σε απευθείας σύνδεση μετέδωσε εικόνες από την πεζοπορία και έκανε ρεπορτάζ με τα δρώμενα της αναζήτησης του κρυμμένου καρπού,που θα προβληθεί προσεχώς.

Μετά από πεζοπορία στα περιβαλλοντικά μονοπάτια ,που περιελάμβανε δρώμενα για τους μικρούς πεζοπόρους ,οι όποιοι αφού χωριστήκαν σε ομάδες ,κεφάτοι ρίχτηκαν στην αναζήτηση του κρυμμένου καρπού , η πεζοπορία ολοκληρώθηκε μέχρι το καταφύγιο –παρατηρητήριο. Εκεί γνωρίσαμε τους τυχερούς μικρούς και μεγάλους και μοιραστήκαν τα δώρα στους νικητές της αναζήτησης του κρυμμένου καρπού . Έτσι η σημερινή διαδρομή τα είχε όλα σωματική άσκηση, πνευματική ευεξία και γενικότερα η ευχαρίστηση και ψυχαγωγία, μέσα από την κίνηση, την απόλαυση της φυσικής ομορφιάς και την σφαιρική βιωματική γνώση της περιοχής μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

  • ΧΑΡΤΗΣ
  • ΔΡΟΜΟΙ
  • ΤΣΟΥΚΑ

ΧΑΡΤΗΣ

ΔΡΟΜΟΙ

ΤΣΟΥΚΑ
Copyright  ©   2018     ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Εξωραϊστικός  Σύλλογος Τσαριτσάνης

 

Μετά τις  εκλογές στις 04-02 2018  στις οποίες συμμετείχαν και ψήφισαν 133 μέλη και φίλοι του συλλόγου, το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα στις 06-02-2018 ως εξής:

 

Βαθράκης Θάνος            Πρόεδρος- Συντονιστής

Τάσκας   Στέφανος          Αντιπρόεδρος

Χατζηαυγέρη Ειρήνη       Γενική Γραμματέας

Μανουλιάς Θανάσης       Ταμίας

Πλατίκας Μιχάλης          Έφορος Υλικών

Αδαμούλα  Βάσω            Μέλος

Πάσχος  Αντώνης            Μέλος

 

Ε.Ε.

Βουλγαρούλης Θόδωρος

Γουναράς  Δημήτρης    

Κηπουρός Γιάννης