Αγαπητοί φίλοι,συνεργάτες για την άμεση ενημέρωσή μας και την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα του Εξωραϊστικού Συλλόγου,εκτός των άλλων,να καθιερώσουμε και τη χρήση του διαδικτύου. Να γράφουμε τις προτάσεις,τα σχόλια και τυχόν παρατηρήσεις-διορθώσεις, ώστε συλλογικά με δημοκρατία και διαφάνεια να συνεχίζουμε,με συμμετοχή,να υλοποιούμε τις πρωτότυπες και καινοτόμες δράσεις του Συλλόγου μας,με συνεργασίες για το καλό του τόπου και της κοινωνίας.Η κοινωνική προσφορά είναι και δική μας ιδιαίτερη ικανοποίηση.......!!!      

 Δημόσια
ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟϊΟΥ
Οι παραδοσιακές ποικιλίες έχουν χρώματα και αρώματα, κάνοντας πολύχρωμο το τραπέζι μας και τη ζωή μας όλη.Όταν χάνουμε τις παραδοσιακές ποικιλίες χάνουμε και ένα κομμάτι από τη Δημοκρατία.
Οι παραδοσιακές ποικιλίες έφτασαν σε μας σε ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο και το χώρο από την αρχαιότητα ως σήμερα. Είναι γνωστό ότι ,οι δημόσιες εκδηλώσεις ,όπου οι ομάδες διατήρησης παραδοσιακών ποικιλιών, αντάλλασσαν και χορηγούσαν σπόρους και φυτά , έχουν ακυρωθεί λόγο κορωνοϊού. Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης που συμμετέχει χρόνια τώρα σε αυτό το ταξίδι ,όπως και άλλες ομάδες προσάρμοσαν το πρόγραμμα τους και χορηγούν από τα φυτώρια των μελών παραδοσιακά φυτά συναισθανόμενοι τις ανάγκες και την αγωνιά πολλών ανθρώπων να καλλιεργήσουν τη γη με σπόρους παραδοσιακών ποικιλιών.

  • ΧΑΡΤΗΣ
  • ΔΡΟΜΟΙ
  • ΤΣΟΥΚΑ

ΧΑΡΤΗΣ

ΔΡΟΜΟΙ

ΤΣΟΥΚΑ
Copyright  ©   2018     ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Εξωραϊστικός  Σύλλογος Τσαριτσάνης

 

Μετά τις  εκλογές στις 04-02 2018  στις οποίες συμμετείχαν και ψήφισαν 133 μέλη και φίλοι του συλλόγου, το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα στις 06-02-2018 ως εξής:

 

Βαθράκης Θάνος            Πρόεδρος- Συντονιστής

Τάσκας   Στέφανος          Αντιπρόεδρος

Χατζηαυγέρη Ειρήνη       Γενική Γραμματέας

Μανουλιάς Θανάσης       Ταμίας

Πλατίκας Μιχάλης          Έφορος Υλικών

Αδαμούλα  Βάσω            Μέλος

Πάσχος  Αντώνης            Μέλος

 

Ε.Ε.

Βουλγαρούλης Θόδωρος

Γουναράς  Δημήτρης    

Κηπουρός Γιάννης