Αγαπητοί φίλοι,συνεργάτες για την άμεση ενημέρωσή μας και την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα του Εξωραϊστικού Συλλόγου,εκτός των άλλων,να καθιερώσουμε και τη χρήση του διαδικτύου. Να γράφουμε τις προτάσεις,τα σχόλια και τυχόν παρατηρήσεις-διορθώσεις, ώστε συλλογικά με δημοκρατία και διαφάνεια να συνεχίζουμε,με συμμετοχή,να υλοποιούμε τις πρωτότυπες και καινοτόμες δράσεις του Συλλόγου μας,με συνεργασίες για το καλό του τόπου και της κοινωνίας.Η κοινωνική προσφορά είναι και δική μας ιδιαίτερη ικανοποίηση.......!!!      

Κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη συλλόγων της επαρχίας στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας
Στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας και τα Αγροτικά Περιφερειακά Ιατρεία, προσφέρθηκαν την Παρασκευή 8 Μαίου υλικά για τις δύσκολες ημέρες της πανδημίας του κορωνοιού, σε μια κοινή προσπάθεια συλλόγων της επαρχίας Ελασσόνας όπου με κοινωνική προσφορά-αλληλεγγύη στη πράξη και όχι στα λόγια, αποφάσισαν να στηρίξουν με τα απαραίτητα είδη ανάγκης ιατρούς, διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό.( Χειρουργικές μάσκες, αντισηπτικά υγρά, πιεσόμετρα, θερμόμετρα αντιμικροβιακά, θερμόμετρα υπέρυθρων, οξύμετρα, γάντια νιτριλίου σε όλα τα μεγέθη, χλωρίνες, μπεντατίν, γυαλιά ατομικής προστασίας για το ΕΚΑΒ, χαρτί υγείας και μαντηλάκια), παραδόθησαν από τα μέλη των συλλόγων στην διοίκηση του Κέντρου Υγείας η οποία ευχαρίστησε τους συλλόγους για την αξιέπαινη πράξη και βοήθεια προς τα ιατρικά κέντρα. Η άτυπη τριμελής επιτροπή από εκπροσώπους των Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών, του Μ.Ε.Σ. Βαλανίδας και του Εξωραιστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, σε συννενόηση με την διοίκηση του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας, αφού προηγουμένως έκανε έρευνα αγοράς, προμηθεύτηκε τα παραπάνω είδη με τις προδιαγραφές των υγειονομικών υπηρεσιών. Όπως τόνισαν τα μέλη των συλλόγων: "Η κοινή πορεία συνεχίζεται και σε άλλες δράσεις στο μέλλον, για αυτό και προσκαλούμε και άλλους συλλόγους να συμμετέχουν σε μελλοντικές δραστηριότητες όπου όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε σε δύσκολες στιγμές για το καλύτερο του τόπου μας και της κοινωνίας των πολιτών. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες και λόγω της υγειονομικής κρίσης και όχι μόνο που βιώνουμε στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως, οι εθελοντές, οι ενεργοί πολίτες, με ανιδιοτέλεια στηρίζουν΄έμπρακτα τους δημόσιους φορείς υγείας στον διευρυμένο Δήμο Ελασσόνας, καθώς και τη κοινωνία με διάθεση χρηματικού ποσού για αγορά τροφίμων ως προσφορά στα συσσίτια που οργανώνει και διανέμει ο ΟΚΠΑΠ Δήμου Ελασσόνας". Οι Σύλλογοι
-Μορφωτικός Σύλλογος Βαλανίδας
-Σύλλογος Απανταχού Ολυμπιαδιτών
-Μ.Ε.Σ. Ευαγγελισμού
-Πρόεδρος Κοινότητας Ευαγγελισμού κ. Λιούρας Σπύρος
-Εξωραιστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης
-Χ.Ο.Σ Σπαρμού
-Μ.Ε.Σ. Βερδικούσιας
-Μ.Ε.Σ. Αζώρου
-Εξωραιστικός Σύλλογος Λιβαδίου
-Μ.Ε.Σ. Μαγούλας
-Π.Σ. Καλλιθέας Ολύμπου
-Π.Σ. Πυθίου -Σύλλογος Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών
-Μ.Ε.Σ.Κ.Ε. Κρανέας
Τα υλικά: -5 πιεσόμετρα microlife
-1 πιεσόμετρο κολπικής μαρμαριγής
-6 οξύμετρα με έχρωμη περιστρεφόμενη οθόνη microlife
-10 θερμόμετρα αντιμικροβιακά
-1 θερμόμετρο υπέρυθρων
-10 γυαλιά ατομικής προστασίας για ΕΚΑΒ
-400 χειρουργικές μάσκες
-2.000 γάντια νιτριλίου σε όλα τα μεγέθη
-20 ισοπροπυλικές αλκοόλες 76% σύμφωνα με οδηγίες
-10 betadine 1.000 ml
-8 κιβώτια με χλωρίνες
-1 κιβώτιο με καθαριστικά γενικής χρήσεως
Τα ποσά των υλικών, τα παραστατικά και οι αποδείξεις είναι στη διάθεση των συλλόγων και τα παραλαμβάνουν από την Πρόεδρο Τζουανάκη Κατερίνα, των Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών.
Όλοι μαζί μπορούμε!

  • ΧΑΡΤΗΣ
  • ΔΡΟΜΟΙ
  • ΤΣΟΥΚΑ

ΧΑΡΤΗΣ

ΔΡΟΜΟΙ

ΤΣΟΥΚΑ
Copyright  ©   2018     ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Εξωραϊστικός  Σύλλογος Τσαριτσάνης

 

Μετά τις  εκλογές στις 04-02 2018  στις οποίες συμμετείχαν και ψήφισαν 133 μέλη και φίλοι του συλλόγου, το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα στις 06-02-2018 ως εξής:

 

Βαθράκης Θάνος            Πρόεδρος- Συντονιστής

Τάσκας   Στέφανος          Αντιπρόεδρος

Χατζηαυγέρη Ειρήνη       Γενική Γραμματέας

Μανουλιάς Θανάσης       Ταμίας

Πλατίκας Μιχάλης          Έφορος Υλικών

Αδαμούλα  Βάσω            Μέλος

Πάσχος  Αντώνης            Μέλος

 

Ε.Ε.

Βουλγαρούλης Θόδωρος

Γουναράς  Δημήτρης    

Κηπουρός Γιάννης