Αγαπητοί φίλοι,συνεργάτες για την άμεση ενημέρωσή μας και την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα του Εξωραϊστικού Συλλόγου,εκτός των άλλων,να καθιερώσουμε και τη χρήση του διαδικτύου. Να γράφουμε τις προτάσεις,τα σχόλια και τυχόν παρατηρήσεις-διορθώσεις, ώστε συλλογικά με δημοκρατία και διαφάνεια να συνεχίζουμε,με συμμετοχή,να υλοποιούμε τις πρωτότυπες και καινοτόμες δράσεις του Συλλόγου μας,με συνεργασίες για το καλό του τόπου και της κοινωνίας.Η κοινωνική προσφορά είναι και δική μας ιδιαίτερη ικανοποίηση.......!!!      

Μαζεύουμε καπάκια ανθρωπιάς και αλληλεγγύης,μαθαίνουμε για την ανακύκλωση.Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης,με τη συνεργασία φορέων,συλλόγων,σχολείων και ατόμων συνεχίζει την προσπάθεια για στήριξη των συνανθρώπων που έχουν ανάγκη,με αξιοπρέπεια.Από κοινού με το Σύλλογο Εθελοντών Ελασσόνας μαζεύουμε τα καπάκια Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης για το Γιώργο από τη Λάρισα.Φέρτε καπάκια και στην Τσαριτσάνη,στο χώρο του Άρη Ράμμου έως στις 20 Μαϊου,να τα συσκευάσουμε και να ταξιδέψουν για Λάρισα.......,εμείς φυσικά συνεχίζουμε.......!!!  

Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

  • ΧΑΡΤΗΣ
  • ΔΡΟΜΟΙ
  • ΤΣΟΥΚΑ

ΧΑΡΤΗΣ

ΔΡΟΜΟΙ

ΤΣΟΥΚΑ
Copyright  ©   2018     ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Εξωραϊστικός  Σύλλογος Τσαριτσάνης

 

Μετά τις  εκλογές στις 04-02 2018  στις οποίες συμμετείχαν και ψήφισαν 133 μέλη και φίλοι του συλλόγου, το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα στις 06-02-2018 ως εξής:

 

Βαθράκης Θάνος            Πρόεδρος- Συντονιστής

Τάσκας   Στέφανος          Αντιπρόεδρος

Χατζηαυγέρη Ειρήνη       Γενική Γραμματέας

Μανουλιάς Θανάσης       Ταμίας

Πλατίκας Μιχάλης          Έφορος Υλικών

Αδαμούλα  Βάσω            Μέλος

Πάσχος  Αντώνης            Μέλος

 

Ε.Ε.

Βουλγαρούλης Θόδωρος

Γουναράς  Δημήτρης    

Κηπουρός Γιάννης