Η καταγραφή δικτύου μονοπατιών της Τσαριτσάνης στο Δασαρχείο Ελασσόνας

Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, σε μια πολύχρονη  προσπάθεια με τη συμβολή και συμμετοχή πολλών μελών και φίλων του βουνού και του δάσους κατέγραψε ένα δίκτυο μονοπατιών της περιοχής Τσαριτσάνης, στους πρόποδες του Ολύμπου.

  Στις 21-6-18, παρέδωσαν, σε ηλεκτρονική μορφή, στο Δασαρχείο Ελασσόνας και στη Δασάρχη Ζωή Φτίκα, για την ένταξή τους στο μητρώο μονοπατιών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο πρόεδρος-Συντονιστής του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, Θάνος Βαθράκης και ο Γιάννης Κηπουρός, πολιτικός  μηχανικός, συντονιστής της καταγραφής και επεξεργασίας των στοιχείων για τα μονοπάτια που έγιναν, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του νέου νόμου για τα πεζοπορικά, ορειβατικά μονοπάτια.

Η δημόσια αναγνώριση της δωρεάν προσφοράς διαχρονικά για τον Εξωραϊστικό Σύλλογο, την κοινωνία και τον τόπο  είναι σημαντική και παράδειγμα προσφοράς και αλληλεγγύης με ανιδιοτέλεια, για όλους.

Με σκοπό και στόχο την ανάπτυξη του τόπου και σ’ αυτόν τον τομέα του τουρισμού, με πρωτότυπες και καινοτόμες δραστηριότητες, τη φυσική άσκηση, την απόλαυση της φύσης ,τη γνωριμία με τα άγρια χόρτα και τα βότανα, τη γνώση του πολιτισμού και της ιστορίας της Τσαριτσάνης.

Το πρώτο σημαντικό  βήμα εκκίνησης έγινε και σύντομα θα ακολουθήσουν το δεύτερο και το τρίτο, εξίσου σημαντικά, για την ολοκλήρωση της προσπάθειας.

Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

  • ΧΑΡΤΗΣ
  • ΔΡΟΜΟΙ
  • ΤΣΟΥΚΑ

ΧΑΡΤΗΣ

ΔΡΟΜΟΙ

ΤΣΟΥΚΑ
Copyright  ©   2018     ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Εξωραϊστικός  Σύλλογος Τσαριτσάνης

 

Μετά τις  εκλογές στις 04-02 2018  στις οποίες συμμετείχαν και ψήφισαν 133 μέλη και φίλοι του συλλόγου, το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα στις 06-02-2018 ως εξής:

 

Βαθράκης Θάνος            Πρόεδρος- Συντονιστής

Τάσκας   Στέφανος          Αντιπρόεδρος

Χατζηαυγέρη Ειρήνη       Γενική Γραμματέας

Μανουλιάς Θανάσης       Ταμίας

Πλατίκας Μιχάλης          Έφορος Υλικών

Αδαμούλα  Βάσω            Μέλος

Πάσχος  Αντώνης            Μέλος

 

Ε.Ε.

Βουλγαρούλης Θόδωρος

Γουναράς  Δημήτρης    

Κηπουρός Γιάννης