Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης,                                                             Τσαριτσάνη 25-05-2020

Δ/νση: Τσαριτσάνη 40200                                                                               Αρ.Πρωτ.2

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σελίδα: http://exoraistikos-tsaritsanis.gr/

Σελίδα Facebook : Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης

Πληροφορίες: Θάνος Βαθράκης

Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. : 6974083557

ΠΡΟΣ

1. Δήμο Ελασσόνας
  2. Δήμαρχο και αρμόδιους Αντιδημάρχους-πολιτισμού-πολεοδομίας

ΘΕΜΑ:

Επίδοση προμελέτης Πύργου Μάμτζιου

Το Δ. Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, στο πλαίσιο των καινοτόμων δράσεών  του και για την ανάδειξη και προβολή της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου,  προχώρησε στη σύνταξη προμελέτης, προσφορά μελών και φίλων του Συλλόγου μας , για την αξιοποίηση του πύργου Μάμτζιου ή Μαμτζορίδη στην Τσαριτσάνη.

Σας επιδίδουμε την προμελέτη και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες ώστε να προχωρήσει η αξιοποίηση του Πύργου και να γίνει πόλος έλξης επισκεπτών και προβολή και γνώση της ιστορίας και του πολιτισμού της Τσαριτσάνης.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος -Συντονιστής                                                        Ο  Γραμματέας

Θάνος Βαθράκης                                                                                        Γιώργος Αναγνωστούλης