Οργανωτικές πινελιές,πριν τις δράσεις, του 3ου Ορειβατικού αγώνα Τσαριτσάνης –Ολύμπου  

Οι εθελοντές για την υποστήριξη των δράσεων του 3ου Ορειβατικού αγώνα την Παρασκευή 7-9-2018 και ώρα 7μ.μ. να έρθουν για ενημέρωση στην αίθουσα της Δημοτικής Κοινότητας Τσαριτσάνης και να παραλάβουν και τη μπλούζα του εθελοντή.

Όσοι επιθυμούν  να προσφέρουν τη  στήριξη στις δραστηριότητες του αγώνα,μπορούν να ενημερωθούν και να συμμετέχουν ή να το δηλώσουν με οποιοδήποτε τρόπο στο Δ.Σ.την Ε.Ε. του Εξωραϊστικού Συλλόγου και την Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα.

Για την φιλοξενία-τροφοδοσία, των 296    και…. αθλητών-τριών,διασωστών-εθελοντών, παρακαλούμε όλους  τους συλλόγους και μεμονωμένα άτομα να μας ενημερώσουν για την όποια εθελοντική προσφορά σε  (πίτες,κέικ κ.λ.π.) ,μέχρι την Παρασκευή 7-9-2018,όπως παραπάνω, και στο τηλ. 6974083557( Θάνος Βαθράκης) ,ώστε να καλύψουμε τα απαραίτητα και να μην υπάρχουν υπερβολές.

Για την ασφάλεια όσων συμμετέχουν στους αγώνες και τις πεζοπορίες τα μονοπάτια είναι καθαρά και με επαρκή σήμανση και με στήριξη εθελοντών,δείκτες σε διάφορα σημεία.

Επίσης στην κεντρική πλατεία Τσαριτσάνης θα υπάρχει γιατρός και ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.

Τέλος υπενθυμίζουμε ότι τα μικρότερα παιδιά  στις πεζοπορίες την Κυριακή 9-9-2018 και τον αγώνα το Σάββατο 8-9- 2018, τρέξιμο μέχρι την Κρυόβρυση και επιστροφή στην πλατεία, θα συνοδεύονται οπωσδήποτε από κάποιο γονέα ή κηδεμόνα.

Σας περιμένουμε……

 

 

  • ΧΑΡΤΗΣ
  • ΔΡΟΜΟΙ
  • ΤΣΟΥΚΑ

ΧΑΡΤΗΣ

ΔΡΟΜΟΙ

ΤΣΟΥΚΑ
Copyright  ©   2018     ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Εξωραϊστικός  Σύλλογος Τσαριτσάνης

 

Μετά τις  εκλογές στις 04-02 2018  στις οποίες συμμετείχαν και ψήφισαν 133 μέλη και φίλοι του συλλόγου, το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα στις 06-02-2018 ως εξής:

 

Βαθράκης Θάνος            Πρόεδρος- Συντονιστής

Τάσκας   Στέφανος          Αντιπρόεδρος

Χατζηαυγέρη Ειρήνη       Γενική Γραμματέας

Μανουλιάς Θανάσης       Ταμίας

Πλατίκας Μιχάλης          Έφορος Υλικών

Αδαμούλα  Βάσω            Μέλος

Πάσχος  Αντώνης            Μέλος

 

Ε.Ε.

Βουλγαρούλης Θόδωρος

Γουναράς  Δημήτρης    

Κηπουρός Γιάννης