ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο 3ος ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΘΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.

Το διήμερο 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2018 στην Τσαριτσάνη πραγματοποιήθηκε ο 3ος ορειβατικός αγώνας στους πρόποδες του μυθικού Ολύμπου με πολλές δράσεις, αγώνες για μικρούς  και μεγάλους στο δάσος και τα περιβαλλοντικά μονοπάτια της Τσαριτσάνης.

Η εξαιρετική επιτυχία των δράσεων αναδεικνύεται από τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών, παιδιών και πεζοπόρων ,στους αγώνες και τις πεζοπορίες των πολιτών και εθελοντών και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών μετά τη μαζική παρουσία τους  στον παιδικό αγώνα τρεξίματος, παραμονή του 3ου  ορειβατικού αγώνα στην Κρυόβρυση Τσαριτσάνης.

Η δουλειά και το μεράκι των διοργανωτών καθώς και των εθελοντών συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση και την εξαιρετική επιτυχία των δράσεων του 3ου ορειβατικού,  με την υποστήριξη της περιφέρεια Θεσσαλίας, του δήμου Ελασσόνας, της Δημοτικής Κοινότητας Τσαριτσάνης, φορέων, συλλόγων, χορηγών.

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε καινοτόμες και πρωτότυπες δράσεις για την ανάδειξη της ιστορίας, του πολιτισμού, του εναλλακτικού αθλητισμού και τουρισμού.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ.

• ΧΑΡΤΗΣ
  • ΔΡΟΜΟΙ