Ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς της Τσαριτσάνης Ανακοίνωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου

 

Το Δ.Σ. και η Ε.Ε. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης συγχαίρει την Πολυξένη(Τζένη) Χατζηλέλεκα, πρώην πρόεδρο του Συλλόγου μας, για τη δωρεάν προσφορά της προτομής του Επισκόπου Ιωσήφ των Ρωγών, βάζοντας το λιθαράκι και συμβάλλοντας στη διαφύλαξη και διάδοση της ιστορίας του τόπου και της Τσαριτσάνης.

Μία σημαντική πρωτοβουλία, που συνταιριάζει απόλυτα με τους στόχους και τις προσπάθειες του Συλλόγου μας.Είναι δε μιααπό τις πρωτότυπες και καινοτόμες δράσεις του, όπως η διάσωση, η ανάδειξη και η προβολή της πολύτιμης, για το παρόν και το μέλλον ιστορικής μνήμης-πνευματικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, του τόπου και ειδικότερα της Τσαριτσάνης.

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Επισκόπου Ιωσήφ των Ρωγών, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή της Ορθοδοξίας μετά το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Οικονόμου των Εξ Οικονόμων για τους οποίους μίλησε για τη ζωή και το έργο τους, ο Κώστας Σπανός, δάσκαλος, ιστορικός ερευνητής, εκδότης του Θεσσαλικού ημερολογίου.

 

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. & η Ε.Ε. του

Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

 

 

 

 

 

 

  • ΧΑΡΤΗΣ
  • ΔΡΟΜΟΙ
  • ΤΣΟΥΚΑ

ΧΑΡΤΗΣ

ΔΡΟΜΟΙ

ΤΣΟΥΚΑ
Copyright  ©   2018     ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Εξωραϊστικός  Σύλλογος Τσαριτσάνης

 

Μετά τις  εκλογές στις 04-02 2018  στις οποίες συμμετείχαν και ψήφισαν 133 μέλη και φίλοι του συλλόγου, το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα στις 06-02-2018 ως εξής:

 

Βαθράκης Θάνος            Πρόεδρος- Συντονιστής

Τάσκας   Στέφανος          Αντιπρόεδρος

Χατζηαυγέρη Ειρήνη       Γενική Γραμματέας

Μανουλιάς Θανάσης       Ταμίας

Πλατίκας Μιχάλης          Έφορος Υλικών

Αδαμούλα  Βάσω            Μέλος

Πάσχος  Αντώνης            Μέλος

 

Ε.Ε.

Βουλγαρούλης Θόδωρος

Γουναράς  Δημήτρης    

Κηπουρός Γιάννης